Informatie Routes

De verschillende wandel- en fietsroutes hebben we zo gemaakt dat u al in uw thuisomgeving kunt genieten van de routes op uw laptop of PC.

De route start op de aangegeven locatie op de kaart. De start van de route staat ook nog eens vermeld boven de kaart. Volg de pijltjes in de richting zoals ze staan. Het komt voor dat de route ook weer over de zelfde weg een stukje terug gaat.

U kunt de kaart vergroten door op het kruisje rechtsboven de kaart te klikken. De route wordt in stappen weergegeven door op het knopje met de nam ‘Show directions Steps’ te klikken links boven de kaart. Door op escape te drukken komt u weer in het normale menu terecht.

Onder de kaart staan alle highlights nogmaals weergegeven. De komende periode zullen er steeds meer fototootjes worden toegevoegd.

U kunt de kaarten ook bekijken op uw mobiel door de navolgende website te downloaden: https://routes.deamelander.nl/. Ga naar de route die u wilt lopen of fietsen. Begin bij het startpunt en volg de pijltjes. Uw eigen positie wordt d.m.v. een bolletje weergegeven. Door op de highlights te klikken verschijnt de omschrijving in beeld. De routes kunt u in navigatie-format downloaden door op het GPX of KML icoontje te klikken. Op die manier kunt u altijd ook de gehele route in uw navigator volgen.

Maar de route is op de website zelf ook responsive en kan dus ook direct vanaf de site gelezen en gevolgd worden.